zondag, 10 mei 2015 09:17

Mini Mode Workshop

Geschreven door

Mini Mode

Wanneer: zaterdag 6 mei van 9.30 tot 13.00
Waar: Blankesteijn 7, Hedel

 

Modevakschool Textiel en Vorm en Naailatelier Mejuffrouw Modinette organiseren nu samen Mini Mode, een leuke naaiworkshop voor (bijna) mama's! Natuurlijk zijn ook oma's, tantes, ooms en vriendinnen welkom om iets te komen naaien voor hun favoriete baby!

Tijdens de workshop maak je eerst kennis met de naaimachine. Je leert een aantal basisvaardigheden die je in staat stellen simpele naaiprojecten te doen. In de tweede helft van de ochtend gaan we de opgedane kennis gebruiken om al wat te maken voor jouw kleintje.

We staan op deze dag voor je klaar met raad&daad en uiteraard met een hoop gezelligheid! Voor wat te drinken en te snoepen wordt gezorgd.

Deelname aan deze workshop kost 35 euro. Bij deze prijs is het gebruik van al het werkmateriaal inbegrepen. Je hoeft dus niets aan te schaffen en ook geen naaimachine mee te nemen. Als je op je eigen naaimachine wilt leren naaien mag dit natuurlijk wel.

Enthousiast geworden? Vul dan het contactformulier op deze website in in om je aan te melden. Of stuur een mail naar . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

knoop Hanneke Oudmaijer tel: 06 55 392 292  www.textielenvorm.nl

logo tomaat  Annet Swart  tel: 06 26 100 844  www.mejuffrouwmodinette.nl

 

Lees 2541 keer
Hanneke Oudmaijer

Hanneke Oudmaijer is eigenaar van Modevakschool Textiel en Vorm.

Meer in deze categorie: « Stof snijden BSO het Slot Engelen »