dinsdag, 27 juni 2017 09:45

Workshop Quilten

Geschreven door

Heb je altijd al willen Quilten maar heb je weinig tot geen  ervaring met de naaimachine? Dan is dit een leuke workshop voor jou.

Je maakt een kussenhoes met drie poedertint-kleuren French Terry. French Terry is een stof die gebruikt wordt voor onder andere sweaters. Het is gemaakt van katoen en elasthaan en heeft aan de achterkant fijne lusjes. 

Wat leer je: Je maakt een kussenhoes met vierkantjes die op een speciale manier aan elkaar gezet worden op de naaimachine. Dat is de voorzijde van het kussen. Je leert ook tijdens de workshop op een mooie manier de rits aan de achterzijde te plaatsen. 

 

Schermafbeelding 2017 06 27 om 13.14.02  

De cursus:

Datum:
Donderdag 3 augustus 2017 en Vrijdag 4 augustus 2017 
Aanvang: 13 uur. We werken gedurende 2 à 3 uur aan de kussens. Dit is afhankelijk van de ervaring met een naaimachine.

Prijs:
29,95 euro.  Dit is inclusief stof, rits, garen, gebruik van naaimachine, koffie en thee. De kussenvulling -50 bij 50 cm- is niet bij de prijs inbegrepen. Je mag je eigen naaimachine  meenemen.

Locatie:
Blankensteijn 7 
5321 GN Hedel 
Er is voldoende parkeeruimte 

Aanmeldingen kunnen gedaan worden via de contactpagina vòòr 15 juli. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen zullen we je aanvullende informatie sturen over de stoffen waaruit gekozen kan worden en de betalingswijze.

De cursus gaat door met minimaal 8 cursisten. 

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Annemarie Graat en Hanneke Oudmaijer 

Lees 2028 keer
Hanneke Oudmaijer

Hanneke Oudmaijer is eigenaar van Modevakschool Textiel en Vorm.